Front-end Developer/Designer

  • од дома
  • Skopje
  • Аплицирањето е завршено

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Front-end Developer/Designer

Thrasker е компанија со седиште во Флорида која се занимава со развој на веб апликации и дигитален маркетинг. Компанијата Thrasker има потреба од проширување на тимот во Македонија.

Потребни квалификации:

Најмалку 2 години континуирано и активно работно искуство во програмирање и веб дизајн.
Одлични познавања на front-end технологии и дизајн алатки: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, SCSS, bootstrap, Photoshop, Adobe Illistrator.
Англиски јазик

Опис на работно место:

Развој на веб сајтови според утврдени правила и норми.
Изработка на веб сајтови со модерен и функционален дизајн
Организирана работа во тим

 

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на [email protected]